30. toukokuuta 2018

Toukokuun viimeisiä päiviä viedään !

c. Ida Laine,
idalaine.kuvat.fi
Ahkerasti ollaan koko toukokuu treenailtu. Hyvin saatiin viikottainen valmennus esteillä mahdutettua lähes jokaiselle viikolle meidän ohjelmaan. Pieni toivon kipinä ikuisuuden kestävästä laihdutusprojektin etenemisestä pilkahti. ja toivon mukaan saadaankin nyt kesän aikana hyvin kiloja karistettua. Repa ei tänä vuonna "pääse" laitumeen, sillä haluan saada hevoselta ylimääräisiä kiloja karistettua sekä kuntoa kasvatettua. Niin ruuan perään oleva sekä ruuan hyvin käyttävä ruuna saa nyt siis tyytyä syömään vihreää liinan päässä rajoitettuja aikoja. Tallillamme ei ole oikein puolipäivä laidun mahdollisuuttakaan, ja laitumet ovat todella ravintorikkaita sekä reheviä, ettei oikein ole mahdollista mikään muukaan diili.

Repa on hyvin liikkunut myös niinä päivinä kun itse en ole päässyt tallille Julian avustuksella. Nyt myös itse en ole saanut viiteen päivään ratsastaa, niin olen tallilla pörrännyt ja pyytänyt tallilaisemme Idan Repan selkään, jotta ruuna saisi tarvittavat liikuntansa. Idan ratsastus Repalla on tapahtunut niin että olen itse paikan päällä, keksimässä ratsukolle sopivia tehtäviä sekä ohjeistanut heitä. Hyvin on homma toiminutkin, ei ole ollut valittamista vaan päinvastoin ilo katsoa kun ratsastaja pääsee hommiin oman hevosensa ollessa kevyemmällä käytöllä ja oma hevonen liikkuu vaikkei itse omistaja siihen nyt pystykkään. Tänään kuitenkin toivon mukaan ratsastuskielto loppuu, mutta katsotaan mitä lääkäri sanoo. Pidetään siis peukut pystyssä että pääsen pian taas itse ruunan selkään !

Vapaapäivät menee hyvin siinä kun suunnittelee ja katsoo mitä on tulossa.  Ensi viikolla toivon mukaan on kengitys, seuraavana päivänä ruuna saa taas hieronnan sekä akupunktiota sekä loppuviikosta valmennusta. Myös klinikkareissu on tehtävä huollon puolesta, sillä rokotukset sekä hampaat on hoidettava ajantasalle piakkoin, eli rahan menoa löytyy, mutta sitähän tämä on ; kovin kallis harrastus, mutta kuitenkin sellainen elämäntapa mistä ei osaa luopua. ;)


c. Ida Laine
idalaine.kuvat.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti