1. helmikuuta 2018

Tavoitteet vuodelle 2018Pitkään olen miettinyt tämän vuoden tavotteita, niin itselle kuin hevosellekin. Ajattelen toisinaan monimutkaisestikkin asioita, vaikka niihin voisi olla myös helpompi ratkaisu. Asioiden kokoaminen järkeviksi lauseiksi on itselleni hankalaa, etenkin jos pitää saada joku ulkopuolinen henkilö ymmärtämään mitä yritän tarkoittaa sekavalla lauseellani. Pinnani on toisinaan liian lyhyt, mutta joissakin tilanteissa olen oppinut sitä jo jonkin verran kasvattamaan parempaan suuntaan. Ihmiseen luottaminen on vielä tänäkin päivänä itselleni yksi iso ongelma, monien takaiskujen jälkeen. Opittavaa ja tavoiteltavaa on siis monessakin asiassa.
  Myös toisaalta olen miettinyt kokemusten kannalta, että onko tavotteiden listaaminen suotavaa. Aina kun olen listannut jotain mustaa valkoiselle, niin yleensä silloin käy jotain sellaista joka estää listatun asian tekemisen. Kuten viime kesän Summer bucket list, josta ei tainut juuri mikään onnistua saatika toteutua, koska viime kesän vietin suurimmaksi osaksi sairaalassa.

Tulevaa vuotta, kautta ja kaikkea ajatellessa mieleen hiipii pienoinen (jos ei vähän isompikin) ahdistus. En tiedä kuinka paljon asioista saadaan toteutettua mitä listaan laitan, mutta yritän olla realistinen. Mielestäni olisi mahtavaa nähdä Repa kilpakentillä, ja sen pienissä haaveissa näenkin, mutta ratsastajasta en ole niinkään varma. Tietyt epäkohdat ajatuksissa saa oloni epävarmaksi ja ahdistuneeksi, mutta toivotaan että asiat tästä ajan saatossa saavat suunnan itselleen. Mikä ylipäätänsä on Repan kohtalo, niin sitä en tiedä. Repa ei ole ainut epävarmalla alustalla seisoja, vaan moni muukin asia tuntuu olevan nyt enemmän ja vähemmän mullinmallin. Motivaationsyöjä on myös iskenyt meidän talouteen todella pahasti, ja pienesti jopa toivon ahdistuksen ja masentuneisuuden lähtevän. Täytyy vain ottaa itseään niskasta kiinnitse ja lähteä tekemää asioiden eteen jotain, sillä mikään ei toteudu kotona maleksimalla ja makoilemalla.Hevosen tavoitteet
  • Kiloja pois ympäriltä, läski lihakseksi operaation toteutus
  • Monipuolisia kilometrejä alle
  • Osallistuminen jonkin tason ja lajin kilpailuihin


Hevosenomistajan tavoitteet
  • Liiku monipuolisesti sekä säännöllisesti 
  • Ruokavalio muutos 
  • Valmentautuminen yhdessä oman hevosen kanssa 
  • Tee asioita joista nautit, äläkä epäröi toteuttaa niitä ! Millaisia tavotteita sinulla on ? Entä harrastuksesi lomassa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti