5. helmikuuta 2018

Blogimaailman syövereissä
Pyysin teiltä lukijoilta sekä blogiin eksyneiltä linkittämään omat bloginsa, tai mieleiset blogit mitä tykkäätte seurata pienen esittelyn kera. Kommentteja eksyi tällä kertaa 12 kappaletta, joista jokaisesta olen oikein iloinen ja kiitollinen, eli kiitos kommentoijille !
   Kommenteissa tulikin joitain jo valmiiksi lukulistallani olevia blogeja kuten  Lämminveripainoitteista, Kultaakin kalliimpaa sekä muualla kuin itse blogissa seurattuja henkilöitä sekä hahmoja, kuten Porkkanan voimalla sekä Muuliprojekti.  
    Uusia luettaviakin löytyi joista jokainen oli omalla tavallaan erilaisia, omia persoonallisia blogejaan, joka oli tietysti ehdoton plussa.


Ja totta kai, kun ollaan vähän "erilaisia nuoria" aloitin blogien käymisen käänteisessä kommentti järjestyksessä, eli ensimmäisenä silmiini tarttui sekä yhden uuden lukijan sai Nelistelyä. Kirjoittana toimii 24-vuotias Inka Pohjois-Pohjanmaalta, joka touhuaa blogissaan 19-vuotiaan lämminveri ruunansa Jimpan kanssa. Blogissa kiinnitin suurimmaksi osaksi huomiota kiinnostaviin otsikoihin, sekä postauksiin joissa oli rutkasti tekstiä joka kuitenkin oli selkeää sekä helppoa luettavaa. Myös mielipiteet oli hyvin perusteltuja, eikä vain vetäisty jostain naapurin Pertin huhupuheista.


Seuraavaksi silmiini tarttui jo useasti kehuttu blogi johon en itse ollut aikaisemmin jostain syystä eksynyt käymään, vaikka useassa paikassa kyseinen blogi olikin mainittu tai tullut vastaan. Hymyillen huomiseen kertoo lähellä täysi-ikää olevasta media-assistentti opiskelija Suvista, jolla hevosharrastus on elämän tapa. Harrastus pyörii lämminveri tamma Jalmarin ympärillä, joka on myös entinen ravihevonen, mutta toimii nykyään harrastekäytössä. Jalmari ei kuitenkaan ole Suvin oma, vaan liikutushevonen, jonka kanssa touhuilu on melkeinpä verrattavissa omaan hevoseen. Blogissa itsessään oli ihana ulkoasu, sekä pidin kovasti postauksissa esiintyvistä kuvista. Itse teksti oli helposti luettavaa, ja siitä oli helppo "onkia" pääpointit esille.


Lukulistalle seuraavaksi pääsi Satuhevosia, joka kertoo 15-vuotiaan Oonan hevosharrastuksesta kahden oman nuorensa kanssa. Irlannincob tamma Pinki sekä suomenhevos tamma Fiona seikkailevat blogissa, ja heidän päätavoitteena on monipuolinen käyttö sekä näyttö. Blogissa huomioni kiinnittyi rauhaisan väriseen ulkoasuun, sekä kivoihin ja siisteihin kuviin joita esiintyi jokaisessa selaamassani postauksessa.
  Oli ihanaa löytää blogi, jossa on myös hieman nuorempaakin karvakorvaa esillä, eikä vain niin sanottuja valmiita paketteja tai jo elämää nähneitä hevosia.


Viimeisenä, muttei vähäisempänä lukulistalleni pääsi Super Platinium sekä Ida, eli Tuhatta & Sataa-blogi. Platinium on samaa vuosiluokkaa kuin Repakin, eli 2010 vuoden lapsia. Liikutushevosena Platinium toimii Idalle, joka on 15-vuotias kangasniemeläinen. Tämä parivaljakko harrastelee monipuolisesti yhdessä kaikkea mitä nyt tuntuu vain maan ja taivaan väliltä keksivän ; välillä mennään maastossa niin kovaa että kyyneleet valuu silmistä, kun taas välillä keskitytään rentoon mutta epämääräiseen kentällä pyörimiseen, tai ratsastetan kaulanarulla. Myös maastakäsittely kuuluu tämän parivaljakon vahvuuksiin. Blogissa ehdoton plussa oli hyvälaatuiset kuvat joita oli rutkasti joka lähtöön.

6 kommenttia:

 1. Täähän oli kiva postaus! Tässä oli itsellenikin pari vieraampaa blogia, täytyykin tutustua niihin!

  Oli hauska yllätys nähdä omakin blogi tällä listalla :D Oot selkeästi tutustunut näihin blogeihin huolella, kun omankin blogini kohdalla nämä asiat eivät lue missään suoraa :)

  VastaaPoista
 2. Ääää! Ihanaa, että tykkäsit mun blogista ja liityit lukijaksi!😘 Pitääkin käydä tsekkailemassa myös noita muita blogeja , sillä vain muutama löytyy lukulistaltani😄

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon maininnasta ja kiva, että tykkäsit blogista! Teit kyllä hyvää taustatyötä näitä esittelyjä varten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! Täytyy sanoa että tykkään kauheasti perehtyä niihin blogeihin mitä luen, jotta pysyn kärryillä alusta saakka. Helpompi pysyä blogin arjessa sekä ajatuksissa kiinni. :)

   Poista