24. tammikuuta 2018

Tavoitteena saada läski(t) liikkeelle


Kaiken sekametelisopan seassa, nyt näin naama puoliturvoksissa on hyvä kirjoitella tänne blogiin ja todeta, että meille on sattunut myös hyviä asioita tässä kaiken surun sekä epäonnen keskellä. Instagramin puolella jo päivittelinkin, että tiimimme sai uuden jäsenen kun Oona alkoi tekemään hommia Repan kanssa, näin alkuunsa vuokrauksen merkeissä. Amanda on vieläkin yksi tiimin jäsenistä, ja varmasti aina tulee olemaankin, vaikkei Texiä enää ole. Myös tarvittaessa ollaan aina saatu talliltakin lisäapua reippailta tallilaisilta, jotka on muun muassa vääntänyt kouluratsastuksen saloja yhdessä Repan kanssa aina silloin kun itse en kerkiä/halua ratsastaa. 

Tämän vuoden yksi tavotteista olisi saada Repalle hieman lisää kuntoa, sekä muuttaa läski lihakseksi. Ylimääräisiä kiloja Repassa on vielä ja selkeästi, mutta jos viime kesän loppuun vertaa on se laihtunut jo jokusen kilon. Tästä on siis hyvä aloittaa pienimuotoinen kuntokuuri, joka tekisi myös näin itse hevosenomistajallekin terää !
Nyt myös yhtenä tavoitteena on monipuolistaa ruunan tekemiset, eli lisätä viikottainen maastoilu sekä kerran/pari viikossa puomien ja esteiden kanssa työskentely, mahdollisuuksien ja pohjien mukaan toki. Nyt ollaankin menossa loppuviikosta tekemään kumpaakin, ja maastoon saatetaan lähteäkin jo aikaisemminkin käymään.

 Itselläni on hieman ratsastusmotivaatio ollut hukassa, ja tämän takia olen työskennellyt hevosten kanssa yllättävän paljon maastakäsin. Tämän tähden selästä käsin hommat Repan kanssa ovat tehneet eräs tallilainen sekä nyt myös Oona. Toivotaan kuitenkin että ratsastusmotivaatio palaa vielä tännekin ajan kanssa. Nyt vain on ollut tarpeeksi kaikkea muuta ajateltavaa, etten ole jaksanut perehtyä ratsastamiseen. Mutta eiköhän tämä tästä, taas yhden viisurin vähemmän, voi mennä nukkumaan ja valmistautua huomiseen päivään !

Oona ja Repa sunnuntaina, 21.1.2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti