27. tammikuuta 2018

LINKKAA BLOGISI !


Harmillisena joudun toteamaan lukulistaani katsellessa, että yli puolet blogeista joita olen seurannut on vaipunut hiljaisuuteen tai kokonaan jopa lopettanut. Surullista.

Nyt siis kaipailisin uutta täydennystä lukulistalleni, olisiko sinun blogisi juuri minun mieleeni ?
 Linkitä blogisi kommentteihin tuohon postauksen alas, kerro lyhyesti mainospuheella blogistasi ja miksi juuri sitä kannattaisi alkaa lukemaan ! 
Listalleni pääsevät blogit saavat itselleen myöhemmin pienet kunniamaininnat sekä esittelyt blogini puolelle. 

Toiveita blogin suhteen ei muuten ole, kuin että se on aktiivinen, sekä kertoo hevosista/hevoselämästä. Kirjoittajan iällä, sukupuolella tai hevosen meriiteillä ei ole väliä, kunhan blogi itsessään on sujuvaa luettavaa sekä mukaansa tempaavaa.
Innolla odotan millaisia blogeja teillä on !

12 kommenttia:

 1. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

  Elämää hevostytön kengissä on aktiivinen hevos- ja kaniblogi. Eli blogissani kerron ratsastustunneistani ja kahden pupujemme kuulumisia ja touhuiluja kuvien ja videoiden kera. Postauksia tulee 1-2 viikossa.

  VastaaPoista
 2. www.tuhattasataa.blogspot.fi

  14-vuotias tyttö kertoo hänen ja vuokrahevosensa lv ruuna Super Platiniumin yhteisitä touhuista. Kaulanaruilu, kuolaimetta meno ja maastoilu ovat iso osa elämää, eikä vakavamieliselle treenaamiselle anneta montaa tuntia kuukaudesta. Postauksia kuvittavat pääosin hyvälaatuiset kuvat ja joskus myös videokin!

  VastaaPoista
 3. www.ninnujaviivi.blogspot.fi

  Tavoitteellisen ratsastuskouluoppilaan blogi iloista ja suruista sekä vuokra- että hoitoponin seurassa.

  VastaaPoista
 4. estejakoulusatulassa.blogpot.com
  Tallikaverinne toilailuja �� Blogi yrittää kovasti aktivisoitua!

  VastaaPoista
 5. www.veerajadisa.blogspot.fi

  Porkkanan voimalla on 17-vuotiaan ponitytön blogi, jonka päätähtinä seikkailevat säpäkkä WPB-ponitamma Sara, nuori ratsun alkeita opetteleva suomenpienhevosruuna Peetu ja pörröinen islantilaishurmuri Disa. Omaan pieneen maalaistalliin mahtuvat myös kaksi aasia, Daisy ja Lucia.

  Hevosharrastelua moneen makuun: tavallista talliarkea, puskailua, valmentautumista ja kilpailuja, nuoren hevosen kehittymistä ja kasvua, väliin ehkä vähän aasijuttuja, päivittäisiä hevostenomistajan murheita, tavoitteita ja pohdintoja. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 6. kohtikouluaitoja.blogspot.fi
  Satuhevosia-blogissa kuljetaan nuorten hevosten, Fionan ja Pinkin mukana.
  Postauksia rustailee 15, pian 16-vuotias Oona Pohjois-Suomesta. Postausten sisältö vaihtelee ja tarjoaa monipuolista luettavaa niin ratsastuksesta, hevosten koulutuksesta kuin muistakin ajankohtaisista asioista.

  VastaaPoista
 7. Http://starbox.fi/muuliprojekti

  5v muulitamma, joka on just nyt koulutuksessa eli blogiin tulee kevään ajan entistäkin mehevämpää sisältöä kuin aiemmin! Tähän mennessä blogissa on ollut enimmäkseen maastakäsittelyä, koulutusjakson jälkeen toivottavasti ratsastustakin. Kirjoittajana 30v+ aasifanaatikko.

  VastaaPoista
 8. ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  Ponivoimat pelissä blogi kertoo tuikitavallisen tuntiratsastajan elämästä ratsastuskoulussa. Postauksia kirjoittelee pian 13 -vuotias Eevi. Postauksissa saattaa vilahdella välillä kirjoittajan koira Alli. Postauksen aiheet heittelehtivät hevospostauksista lifestylepostauksiin ja koiriin, mutta hevoset ovat pääaihe.

  VastaaPoista
 9. welifedream.blogspot.fi

  Hymyillen Huomiseen -blogi kertoo v.2000 syntyneen tytön hevoselämästä, mutta mukaan saattaa eksyä silloin tällöin myös lifestyle-aiheisia postauksia. Blogin päätähtenä toimii kirjoittajan liikutushevonen, joka on ennen ravurina toiminut lämminverinen.

  VastaaPoista
 10. elaimetsydammessa.blogspot.com

  Eläimet sydämessä -blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta ratsastuskoulussa kerran viikossa! Ratsastusharrastukseni lisäksi blogiini mahtuu välillä myös perheeni koira Loru. Blogin postauksia koristaa isot kuvat, jotka ovat järjestelmäkameran laatua ja postauksia tulee yleensä ainakin kerran viikossa!

  VastaaPoista
 11. http://nelistelya.blogspot.fi/

  Nelistelyä on blogi lämminveriruunasta ja tämän omistajasta, jotka yhdessä oppien ja toisiaan opettaen puuhailevat niin selästä, kärryiltä kuin maasta käsin. Blogissa kerrotaan entisen ravurin uudesta elämästä monitoimiystävänä ja pohditaan hevosen oppimista sekä kouluttamista - temppupostauksia ja videoita unohtamatta!

  VastaaPoista
 12. Kultaakin kalliimpaa

  Blogi kertoo nuoresta, kultaisesta ruunasta, jonka kanssa harjoitellaan yhteistä säveltä ja kohti tulevia kouluratoja. Yhteistä taivalta on vasta vähän takana, mutta sitäkin enemmän on opittu toisistamme. Koska hevonen on nuori ja raaka, tulee blogiin paljon asiaa meidän edistymisestä, yhdessä ja erikseen.

  VastaaPoista