2. kesäkuuta 2017

Kesälaitumelle !

Keskiviikkona tapahtui se mitä ollaan jo tässä tovi jos toinenkin odotettu; Tex palasi kotiin sekä pojat pääsisivät aloittamaan laidunkautensa !
  Texin haku sujui oikein mallikkaasti ja helposti, tuli testattua uusi autommekin kuinka se toimittaa virkaansa vetojuhtana,  ja täytyy sanoa ettei tullut kyllä yhtään huonoa sanottavaa. Mahtavaa että kerrankin on sellainen auto jossa on kaikki mitä ollaan tarvittukin !
  Lisäksi tuli muisteltua irtokengän kiinni laittoa, ja vielä kaksi päivää myöhemminkin kenkä on vielä kiinnitse. Ehkei se aivan toivoton kengän hakkaus ollutkaan vaikka siinä taisi melkeinpä tunti vierähtää pessimistillä ? :D

Itse laitumelle pääsyä odotin mielenkiinnolla, ja ajattelin että tullaan näkemään kovaa juoksentelua laitumen päästä päähän häntä tötteröllä, mutta kuinkas siinä sitten kävikään ? Repa käveli tyytyväisenä portista sisään, ja nakkasi päänsä maahan vihreän sekaan samantein ja aloittin laiduntamisen siitä paikalta. Tex itsessään vähän pörisi omiaan, ravasi pari kertaa häntä tötteröllä pitkän pätkää laitumella, vähän sen oloisena että olisi kaivannut juoksukaveria itselleen, mutta kumpainenkaan ei Repa eikä Bowi, oikein lähtenyt mukaan tähän touhuun, joten Tex lopetti myös vouhottamisen ja tyytyi syömään.
 Repan & Texin kaverina tällä hetkellä laitumessa on myös kolmas puoliveri ruuna, Bowi, johon Repa on kerran aikaisemminkin päässyt jo tutustumaan. Myös myöhemmin, varmaankin viikonloppuna tulee vielä neljäs ruuna, lämminverinen Rio, jonka kanssa molemmat ruunani ovatkin tarhanneet, eli tuttua porukkaa puolin ja toisin.  Kiva, pieni neljän ruunan lauma siis koko kesän, joskin se kesä nyt ilmestyy. Viime päivien kelit ovat olleet hiukan kylmiä, vettä tullut kuuroittain, joten olen varmuudeksi vähän loimitellutkin kevyesti ruunia.

Mutta jospa se lämpö ja aurinkokin saapuisi tänne päin pian !

Tänään, 2.6. 
Eilen, 1.6.  1 kommentti: