14. toukokuuta 2017

Summer bucket list 2017

Jedi,  heinäkuussa 2012 


 Kesä alkaa uhkaavasti jo olemaan nurkan takana, kuitenkin epämääräisten kelien puolesta sitä hieman epäilee aina joka toinen päivä, ellei joka toinen tuntikin saapuuko se kesä ollenkaan. Hevosille on varattuna laidunpaikat, mutta paljoa ei laidunnella jos tuota lunta tulee vielä pidemmänkin aikaa. Onneksi täällä etelässä on sen verta lämmin, ettei lumi jää maahan, vaan sulaa yhtä nopeasti pois kun tulikin.

Muiden listoja katsellessa kumpusi idea: tehdään tänä vuonna summer bucket list myös tänne oman blogin puolelle! Tässä siis mun mietteitä siitä, mitä kaikkea tänä kesänä tulee tehdä. Ja jotta tällä olisi jokin tarkoitus, teen alkusyksystä postauksen, jossa käyn tämän kohta kohdalta läpi ja kerron, mitkä kaikki asiat toteutuivat.

Kesä tulee pyörittyä uusissa kuvioissa, joten nähtäväksi jää, saanko kaikki kohdat täytettyä sekä toteutettua.  Onneksi oma kesäni kestää niin kauan kuin hyviä ilmoja vain on ! Joten nyt toivon vain hartaasti että hyvät ilmat kestävät pitkälle "syksyyn" , ja hevoset saavat olla mahdollisimman paljon sekä pitkään ulkona. Varsinaista kesälomaahan minulla ei ole, vaan koko kesä paiskitaan töitä hikihatussa, vaan siinä ohessa sitten harrastellaan ja reissataan mahdollisuuksien mukaan.Tex,  kesällä 2016 


Petran lista 


1. Käy maastoilemassa hevosten kanssa muualla kuin koti maisemissa 
2. Uita hevosta, tai edes kokeile 

3. Tee vähintään kaksi videopostausta eri aiheista kesän aikana

4. Osallistu joihinkin (harjoitus)kilpailuihin, sekä esteillä että kouluratsastuksen parissa

5. Mene tänä kesänä edes yhteen festariin, olkoon se sitten Summer Up, Weekend tai jokin vastaava, kuitenkin festari nimikkeellä toimiva tapahtuma
6. Kokeile maastoesteitä esimerkiksi Repalla, hyvän fiiliksen rajoissa
7. Käy jossain uudessa paikassa, missä et ole käynyt koskaan aikaisemmin ! 
8. Tutustu uusiin ihmisiin, ja ole heille sekä heidän näkemyksilleen avoin
9. Käy edes kerran kesän aikana mökillä, viettämässä esimerkiksi viikonloppu

10. Nauti kesästä, ja niistä lämpöisistä keleistä kun sellainen sattuu kohdilleen ! Millaisia suunnitelmia teillä on kesälle ? 


1 kommentti:

  1. Nää oli kyllä kivoja! Voisin itsekkkn joku kesä tehdä tälläisen! :)

    Kuolaintuntumallaa.blogspot.fi

    VastaaPoista