9. toukokuuta 2017

Kesä on muutosten aikaa.

Lyhyesti ja ytimekkäästi, muutoksia on luvassa. Toivottavasti vain positiivisella tavalla !
 Muutosten teko, omalta mukavuusalueelta poistumiseen vaaditaan yleensä todella paljon, mutta tietyissä tilanteissa se palkitsee jo heti kättelyssä, ja toisinaan palkkiota/positiivista tapahtumaa saa odottaa tovin pidempään tai ikuisesti, ken tietää.

Kolmisen viikkoa vielä rutistusta edessä, tämän kuun h-hetkeen, jonka jälkeen saadaan vähän levähtää molemmat Repan kanssa. Varasin jo pojille kesälaitumenkin tästä lähistöltä, jossa pojat viettävät nyt ainakin kesä-heinäkuun ajan, kunnes siirrytään takaisin talliin. Mutta talli, ei pysy samana, eli muutosta sen puolelta on tulossa myös.  Seuraava talli on pienempi, mutta oikein kivalla porukalla ja asiallisilla oloilla varustettu paikka. Muuttoa odotan sinne enemmän kuin innoissani ! Nykyinen tallikin on oikein kiva, ihana porukka ja näin, mutta tietyt asiat eivät nyt anna periksi omalle budjetille, joten muutoksia oli pakko tehdä.

En tiedä, kuinka paljon tästä vielä suunnitelmat muuttuu, mutta alustava pohja on, että molemmat pojat ovat taas kotona, ja yhteiselo jatkuu niin.

 Hyvää asiaa kannattaa odottaa, välillä jopa useampi vuosi ennen kuin niin sanotusti oikea osuu kohdalleen.
Muitakin positiivisia tapahtumia on ollut nyt lähiaikoina, joista en vielä uskalla hihkua, ennen kuin on varmaa, että homma toimii sekä on pysyvää. Ehdottomasti pidän kyseisestä asiasta kynsin ja hampain kiinnitse loppuun saakka !

Nyt jatketaan treenailua kohti tämän kuun päätavoitetta, ja katsotaan päästäänkö se toteuttamaan !
Enemmän treenailustamme voi lukea instagram tililtämme @kaksihinkaunihimpiEi kommentteja:

Lähetä kommentti