19. helmikuuta 2017

Jäiset tiet, jäiset haaveet.Päivät vierinee mahdottoman nopeasti eteenpäin. Blogin kirjoittaminen on hieman jäänyt kaikkien rästihommien tähden vähemmälle, mutta yritetään petrata tältäkin osa-alueelta !

 Ruunan kanssa touhuilu on sujunut hyvin. Ollaan tehty pieniä investointeja muun muassa varusteisiin. Löydettiin meille vihdoin sopiva koulusatula, joten nyt on ratsastajan että hevosenkin puolesta mielekkäämpää treenata sileän hommia, kun varusteet ovat sopivat.  Myös kuolainten kokeilu on jatkunut, ja lopulta löydettiin myös sileälle sopiva kuolain ruunalle. 

Liikutukset meillä on myös sujunut hyvin, siinä mielessä että ruuna on lähes joka päivä jollakin tavalla liikkunut. Ollaan myös päästy maastoilemaan jonkin verran, josta Repa on nauttinut todella paljon. Maastossa laukatessakin se ei malttaisi lopettaa laukkaamista, vaan mielellään varmaan laukkaisi koko maastolenkin läpi, jos saisi vain itse päättää. :D Täällä päin on myös pyörinyt villisika lauma, jota kovasti ainakin me ratsastajat jännitämme, ettemme vain törmäisi kyseiseen laumaan. Lauma on havaittu aivan maastopolkujemme viereisessä pienessä metsässä viimeisimmäksi, joten jännittäviä aikoja elellään..

Suunnitelmissa olisi ensi kuussa osallistua lähitallin estevalmennukseen, ja ehkä, jos vain ratsastaja rohkaistuu niin tiedossa olisi parit esterataharjoituksetkin mihin kovasti mietin osallistumista. Kaikki riippuu suurimmaksi osaksi kuinka hyvin päästään treenaamaan ennen niitä, sillä tällä hetkellä täällä ainakin on joka paikka aivan peilijäällä, joka ei todellakaan auta treenaamisessa yhtään. Etenkään hyppäämään ei olla päästy taas hetkeen, joten parit treenit esteiden kera voisi olla paikallaan.
Mutta katsotaan mitä lähipäivät tuo tullessaan !

Meidät myös löytää nykyään instagramista käyttäjältä kaksihinkaunihimpi, johon yritän myös päivitellä kuvia ja kuulumisia, blogin lisäksi.
Tämä on niin sanotusti pienenä testinä blogin rinnalla, sillä olen nyt hieman kahden vaiheilla onko järkevämpää pitää blogia vaiko tuollaista instagram käyttäjää.
 Kumpi on teidän lukijoiden mielestä kivempaa katsottavaa, instagram vai blogi ? Vai kenties molemmat ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti