29. marraskuuta 2016

Korjaaja Pate tässä terve.Sinänsä ihanaa aloittaa aamut sillä, että pääset näpertämään pientä, eli toisinsanoen korjaamaan hevosen tuhoamia loimia. Yksinkertaisuudessaan minulla ei ole varaa ostaa joka päivälle uusia loimia, ja ruuna laumasta en ole vielä ratkaissut loimien tuhoojaa. Ja ei, hevosta kun ei pysty herkän selkänsä vuoksi pitämään ilman loimiakaan, etenkään jos vettä sataa, tai on vähänkään kostea ilma.

Mutta ehkä päivän positiivisia asioita on se että Tex, jonka loimia siis tässä olen jo tovin korjaillut, lähti pois ruuna laumasta, ja meni asustelemaan ystäväni pihalle, kahden muun ruunan kanssa. Näistä ei onneksi kenenkään pitäisi olla mikään loimien rikkoja, eikä vielä ole mitään viestiäkään kuulunut että loimet olisivat entisöityneet, onneksi. 
Ihaninta on, että ihminen on entuudestaan tuttu, ja hänellä on myös ensimmäinen oma hevoseni nykyään. Matkan kaverilleni ajaa 10 minuutissa, joten hevonen on lähellä. Ei, en olisi voinut antaa ruunaa enää kellekkään tuikituntemattomalle, ja vähän kynsin ja hampain sen muutenkaan minnekkään enään annan/annoin, sillä pelko siitä että se menee taas jostain kipeäksi on suuri. Mutta Kirsiin ja Neaan luotan, ja olen varma, että he pitävät ruunasta hyvää huolta. Todistusaineistoa hyvästä hoidosta tuo Jedi ja heidän toinen hevonen, Lore.


Repakin on saanut tasaisesti liikettä itseensä, johon olen kyllä tyytyväinen. Jospa saataisiin ruunallakin kunto kasvamaan, sekä maha pienenemään. Elintasomahaa on ikävän paljon jo tullut, joten ihanne olisi saada se kokonaan pois.

Sain blogi postauksen jälkeen pientä palautetta, ja olin kauhukseni unohtanut listasta yhden lukulistaani lisätyn blogin ! The Little Pink Pony , on blogi, jota kirjoittaa Essi. Essi asuu pääkaupunki seudulla, käy kuudennetta luokkaa, ja käy ratsastamassa Kilon Tallilla. Hänellä on myös hoitoponi, Kaunisrannan Rosina , joka tunnetaan tutummin Ruusuna. Ruusu on Welsh Sektio B , ja on tuntikäytössä kys. tallilla.
Blogi tarttui silmiini kivan ulkoasun, riittävän tekstin ja isojen kuvien kera. Teksti on helppo lukuista, ja on kiva saada omaan listaansakkin jokin blogi, joka kertoo ratsastuskoulu elämästä.
Käykääpä kurkkaamassa, jos yhtään kiinnostaa ratsastuskoulun tapahtumat.

Huomasin myös , postausta kirjoittaessa, että teitä lukijoita on jo 22 ! Hurjaa, kuinka moni on löytänyt tiensä blogiin, ja ennen kaikkea jäänyt vielä seurailemaan meitä, mahtavaa !
 Yritän seuraavaksi järjestää jotain ihan tuoreilla kuvilla olevaa postausta, ja viimeistellä videopostauksen, jotta se olisi joskus julkaisukelpoinen.


1 kommentti: