23. marraskuuta 2016

Linkkaa blogisi !Näin viileinä, sateisina iltoina, on entistä ihanempaa käpertyä viltin sekä kuuman kaakaon kanssa sängylle selailemaan ja lukemaan blogeja. Kuitenkin, mun lukulistalla olevat blogit ovat kesän jälkeen yksitellen päässeet hiljentymään, joten nyt olis aika täyttää pitkästä aikaa tän tytön lukulistaa!


Yksinkertaisuudessaan, linkittäkää oma (tai miksei vaikka ystävänne) blogi ja nappailen joukosta parin viikon sisään omia lemppareita postaukseen sekä lukulistalle ;-) Pieni esittely blogista on todella iso plussa joukosta erottuaksesi! Linkittämällä tähän blogisi annat minulle luvan käyttää blogin banneria esittelypostauksessani, jos blogisi päätyy postaukseeni.


 • Blogin linkkaaminen on nyt sallittua tämän postauksen kommentteihin. Ajallaan linkatuista blogeista valitsen suosikkini ja niistä teen erillisen postauksen. Ilmoitathan erikseen, mikäli banneriasi ei saa postaukseen kopioida tai blogisi esitellä!
 •  Jätä kommenttiin blogisi linkki, kuvaile sen sisältöä ja mielellään itseäsi :) Blogin sisällöllä ei ole väliä, olen avoin uusille mahdollisuuksille, eli myös muut kuin hevosblogit käy !
 • Sinun ei tarvitse olla blogini lukija. Olisi kuitenkin mukavaa, jos jättäisit blogiini kommentin/ antaisit kehitysideoita minulle. Lukijaksi liittyminen ei ole kuitenkaan kiellettyä ;)

41 kommenttia:

 1. suomitytonmatkassa.blogspot.fi

  Blogi kertoo 11-vuotiian tytön, Eevin elämästä hoitohevosen eli Tähden kanssa. Mukaan mahtuu paljon muitakin tähtösiä

  VastaaPoista
 2. thelittlepinkpony.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 12v tytön ja 12v WelshB ponin ratsastuskouluelämästä. Muita ponejakin näkyilee satunnaisesti :)

  Sun blogi on tosi kiva ja tyykkään lukea sitä! Itse pidän ns vähän valoisemmista bannereista, mutta tuo kyllä sopii tänne :)

  VastaaPoista
 3. www.syntyneenasatulaan.blogspot.fi
  Blogini kertoo minusta eli 13- vuotiaasta tytöstä ja hänen hevoselämästään, ja kaikesta muusta :)

  VastaaPoista
 4. kavioidentahdissa.blogpot.com

  Blogi kertoo 13- vuotiaan tytön heppailusta ratsastuskoululla ja yksityis tallilla. Blogi on perustettu vasta tänä syksynä.

  VastaaPoista
 5. Www.aaripaastatoiseenn.blogspot.com
  Blogini kertoo nuoresta shettisruunasta jota koitan treenata raviponiksi. Talvella kuvioissa on myös vuokrahevoseni Tiko. Itse olen 13-vuotias ja olen harrastanut (puska) ratsastusta 3,5 vuotta

  VastaaPoista
 6. http://lillijahevoset.blogspot.fi

  Blogi kertoo 15- vuotiaan tytön hevosharrastuksesta. Blogin päätähtinä toimivat Suomenpinhevostamma Tara, ja sen "varsat" Bambi, 8, ja Mirella,4. Bambi on oikeastaan blogin päätähti, mutta välillä blogissa on juttua ratsastustunneista Mirellankin kanssa, ja muutenkin sen treeneistä. Tara on jo 23(joskin ikäisekseen tosi hyvässä kunnossa), niin että sen kanssa ei oikeastaan enää mennä mitenkään kauhean tavoitteellisesti eikä ainakaan usein, pääasia on että se pysyy edelleen hyvässä kunnossa:)

  VastaaPoista
 7. Raitakavio / loksare.blogspot.com

  Blogissa kerron tuttuun, tylsään ja yleiseen tapaan neitimäisen peruspeeveen ja mun yhteisestä taipaleesta kohti korkeampia kisakenttiä! Panostan kuitenkin erittäin paljon laadukkaaseen tekstiin, sekä kuvia tulee sitä mukaan kun niitä saan, joten toivon erottuvani edukseni. ;)
  Postauksia on aina kuulumisista kisareuissihin, asiapostauksiin ja esittelyihin - unohtamatta tietenkään videoita! Nyt blogi on valitettavasti ollut hetken ajan vähän hiljaisempi, kun olen itse pistänyt kaiken panostuksen kohtapuoliin alkavaan joulukalenteriin :)

  Ja hei liityn lukijaksi sun blogiin!

  VastaaPoista
 8. Huurreturvat.blogspot.fi


  Blogi kertoo minusta ja kahdesta shettiksestä. Ponit eivät ole omiani vaan yhden shettistallin. Liikutan myös lv ruunaa joten siitäkin välillä, sekä myös muista satunnaisista ratsuista. Blogi on nyt vähän hiljasemmalla koska kirjoittelen joulukalenteria joten muille postauksille ei hirveästi aikaa jää, mutta joulukuussa sitten joulukalenteri! Olen 13v tyttö joka pitää ratsastamisesta, ajamisesta sekä myös maastakäsittelystä. :)

  VastaaPoista
 9. Http://elliauroran.blogspot.com/

  Huom, väliaikainen banneri!
  Blogissani kirjoitan puoliveriruunasta sekä pienestä ponitammasta, joita molempia vuokraan. Tulossa myös hieman uusia tuulia, joista kirjoitan lähiaikoina blogiinkin! Kirjoittajana on 19 vuotias kuopiolaisnainen, joka työskentelee ravintola-alalla ja haluaa kehittyä ratsastajana sekä este,- että koulupuolellakin.

  VastaaPoista
 10. http://teamspecifics.blogspot.fi/

  Blogissa esiintyy päätähteinä shetlanninponeja, niiden kasvatusta, näyttelyreissuja, joskus on mutkia matkassa. Aiheita on myös muita, elämästä ylipäätään. Blogia kirjoittaa aikuinen ponitäti. Meillä ei ole banneria, kun sitä en ikinä osaisi tehdä ja blogi on aloitettu aivan vasta. :) Mutta sinun blogisi on kyllä siisti ja mukavan selvä! Liityin lukijaksi :*

  VastaaPoista
 11. http://raketillakuuhun.blogspot.fi/?m=1

  Mun blogissa päätähtenä on villinä syntynyt 8v-haflinger ruuna Kuu, joka on vuokraponini. Välillä siellä seikkailee myös kimppashettikseni Leenu :) Itse olen -01 syntynyt tyttö. Kuun kanssa meillä on reilu vuosi yhteistä taivalta takana, jona aikana olen projektimaisesti vienyt Kuun puomeista 80cm kisaradoille ja tavoitteena tietysti vielä vähän isommatkin radat. Kuun koulutus on aloitettu tosi myöhään ja siksi matkaan mahtuu epäonnistumisia, mutta paljon onnistumisiakin! Blogi siis kertoo meidän normitreeneistä, eli valmennuksista ja ratsastuskoulutunneista, sekä kisoista Kuun kanssa. Mukana kuitenkin myös erilaisia haasteita, videopostauksia ja mm. joulukuuksi teen joulukalenterin. Välillä blogissa myös vierailevia tähtiä, ja erilaisia tapahtumia!

  Liityin sun blogin lukijaksi, vaikuttaa kivalta ja positiiviselta blogilta :)

  VastaaPoista
 12. http://tinttitamma.blogspot.fi/

  Nomut hei! Tässä ois tällänen lämppäriblogi, jos kiinnostaa! Ei ehkä mikään omaperäisin tai viihdyttävin(okei toilaillaan aika rutosti, kai se viihdyttää), mutta päivityksiä tulee vähintään kaksi viikossa!
  Tinde ei osaa vielä mitään, mut yritetään edistyä. :D

  VastaaPoista
 13. Russponinelamaa.blogspot.fi

  Blogissa viisi aika erilaista hevosta, nuorta ja vanhaa, ratsua ja raviponia, näyttelyitä ja muuta kivaa. Postauksia pyritään kirjoittamaan 4 joka kuukausi ja yritetään Julkaisin uusia kuvia.

  VastaaPoista
 14. my-finest.blogspot.fi

  17v tyttö ja 7v ratsutamma tähtää yhdessä kilpakentille estepuolella. Valmentaudutaan säännöllisesti, ja kisataan myös koulua. Postauksia normitreenistä, valmennuksista ja kisoista, ja aina silloin tällöin tulee jotain spessumpaa matskuakin. Ensi viikolla blogissa pyörähtää käyntiin joulukalentefi, ja uusia postauksia tulee jola päivä! :)

  VastaaPoista
 15. ruskeinsilmin.blogspot.fi

  Olipa kerran -01 syntynyt Emma, joka sai tyhmän päähänpiston ja alkoi kirjoittamaan blogia. Tarinaa kuvittavat Mintun tallin tuntihevoset, kaksi ruman söpöä koiraani sekä jännitävääkin jännittävämpi arki.

  VastaaPoista
 16. http://powerjalaura.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa säännöllisen epäsäännöllisesti 19-vuotias tyttö satakunnasta. Päätähtenä pyörii pääösin 10-vuotias lämminveriruuna Texus Via eli tutummin Ville.

  VastaaPoista
 17. tallintarinoita.blogspot.fi

  Blogia tähdittää kaksi hevosta, hyvin persoonallinen suomenhevonen ja vauhdikas issikka. Heppojen kanssa maastoillaan ja joskus lenkeille saattaa lähteä mukaan blogin muut päätähdet, vuohet! Vuohien ja hevosetn lisäksi pihapiiristä (ja blogista) löytyy vielä pari pupua, kissoja, koira ja viimeisenä muttei vähimpänä kana. Kaikkien kanssa puuhastellaan vähän kaikenlaista, agilityä, metsäretkeilyä jne jne...

  Blogiin on tulossa joulukalenteri... ;)
  Ai niin ja liityin siule lukijaksi, vaikuttaa oikein kivalta blogilta!

  VastaaPoista
 18. Better than Pearls

  Tarinoita suomenhevosista, omista kasvattivarsoista, niiden kehityksestä kohti kilpakenttiä ja tietysti vääjäämätöntä tähteyttä ja punaisia mattoja (vähempi kun ei riitä!) Stooria valmennuksista ja eteenpäin pyrkimisestä ja tasaisen tappavasta alamäestä jonka juurelta lähdetään uuteen nousukiitoon. Blogin kirjoittaja on ikuinen teini, läski aikuinen jonka sarkasmi kukkii välillä turhankin rehevänä.
  Joulukalenteria odotellessa jatkamme pimeydessä eteenpäin puurtamista!

  VastaaPoista
 19. http://varjossakasvanu.blogspot.fi/

  Kaksikymppisen hevosharrastajan blogi minkä kaviokkaana päätähtenä tällähetkellä 17v lämminverinen ruuna Mr Credit. Vuokrahevosen kanssa arkea, tehtäviä, tavoitteita sekä tuumausta. Tänävuonna tulossa joulukalenteri!

  VastaaPoista
 20. http://goldiponi.blogspot.fi

  Blogissa elämääni kahden pöllön kanssa, tähtinä 7v newforestinponitamna ja puolivuotias colliepoika. Tekstejä kirjoittaa 23-vuotias ponifani, joka osti päähänpistona vuosi sitten itselleen lupaavan kisaponin kuitenkaan aikomatta itse kisaradoille. Ponilla sen sijaan treenaa ja kilpailee 13-vuotias Nella tavoitteena vielä joskus päästä ponien huipulle. Colliepojan kanssa opetellaan elämää ihmisten kanssa ja toivotaan kovasti että siitä joskus tulisi oiva harrastuspeli tokoon. Toistaiseksi pentu kuitenkin maalaistuu tallihommissa ja lähinnä taitaa arkitottelevaisuuden, eikä aina sitäkään. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 21. Pennin pyörittäjä

  Blogi kertoo isosta ponineidistä, jolle työskentely ei ole se kaikkein mieleisin asia. Arkihömppää ja välillä vähän vakavamielisempää harrastamista. Kirjoittajana laajan huumorintajun omaava (muka) aikuinen. Tervetuloa seuraamaan meidän arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennin pyörittäjä

   Linkki näköjään ei toiminut, joten tässä uusi...

   Poista
 22. Doma Natural - Yhdessä Oppien

  Blogi kertoo aikuiseksi asti vapaana ja puolivillinä kasvaneen arabihevosen matkasta kunnolliseksi hevoskansalaiseksi ja sen koulutuksesta matkaratsuksi Espanjan auringon alla. Kirjoittaja jo täti-ikään ehtinyt ikinuori, joka asuu perheensä kanssa Espanjan vuoristossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkki ei syystä tai toisesta toiminut eli tässä;

   http://yhdessaoppien.blogspot.com.es/

   Poista
 23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/?m=1

  Kertoo 15-vuotiaan epäsäännöllisestä ratsastuksesta ja tallilla käynnistä. Postauksia tulee yleensäkkin sen mukaan mitä käyn tallilla, mutta erikoispostauksiakin löytyy. :)

  VastaaPoista
 25. Pienten ponien elämää http://reetuli.blogspot.fi
  Kaksi pientä mustaa ponineitiä kertovat ihan itse elämästään. Sisältää ajoa, agilityä, varusteita, kisojakin ja tietysti ihan vaan arkista ponielämää pienellä kotitallilla. Kirjurina aikuinen ponitäti. :)

  VastaaPoista
 26. http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.com/

  Keväällä valmistunut hevosharrasteohjaaja. Työskentelyä ratsastuskoululla. Säännöllistä ratsastusta ja kilpailemista tallin hevosilla. Arkielämän touhua ja pohdintaa hevosalalla!

  VastaaPoista
 27. http://ikuinenalkeisratsastaja.blogspot.fi/?m=1

  Aikuisen puskatädin mietteitä ratsastuksesta, hevosista ja kaikkea siltä väliltä hevosiin liittyen.

  Pääasiassa kertoo uuden hevosen kanssa puuhailusta ja edistymisestä. Myös Pätkis poni vilahtelee mukana :)

  VastaaPoista
 28. http://rennostiravaillen.blogspot.fi/

  Blogissa kerron minun ja vuokrahevoseni lv. r. Super Platiniumin yhteisestä taipaleesta. Blogissa on postausta laidasta laitaan, maastoilusta epätoivoiseen kouluvääntöön, sekä vauhdikkaisiin hiittireissuihin. Blogissa on paljon kuvia ja videoita, mutta tietenkin näin pimeän aikaan postaustahti vähenee, mutta eiköhän se siitä. Blogissa esiintyy satunnaisesti myös nippu suomenhevosia, joista suurin osa on nuoria, vielä uusia asioita opettelevia polleja. Jos rento meininki ja ratsastuksistani kertovat postaukset kiinnostavat, hyppää messiin!

  VastaaPoista
 29. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle. Blogin päätähden suuret saappaat on saanut täytettäväkseen passihevoseni opistolta, nuori harmaiden hiusten aiheuttajankin tunnettu kuvankaunis lämminverinen tamma Hertta.

  VastaaPoista
 30. www.teamkukkaslahti.blogspot.fi // Blogi kertoo kahden nuoren ravisukuisen suokin koulutuksesta kohti kilpakenttiä. Selässä virkaa toimittaa helmikuussa 15vuotta täyttävä yläasteelainen sekä äiti. Toinen siskostammoista on tiine Virijorista ja toinen on tulevaisuuden estehevosen lupaus.

  VastaaPoista
 31. http://www.jereviinikainen.fi
  20-vuotiaan nuorukaisen valokuvauksen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 32. Ihan kohta 18v naisenalku, ja ensimmäinen oma hevonen, 5v torinhevos ruuna Anselmi.
  Blogi on vielä melko tuore joten lukijoita kaipaan minäkin. :)

  Tarkoituksena on ensi kesänä päästä kouluradoille, mutta ainakin tällähetkellä suunnitelmat junnaa paikallaan mystisen ontumisen vuoksi (jonka takia myös blogi on tällä hetkellä vähän hiljaisempi kun kaikki päivät vain kävellään).
  Mielenkiintoinen joulukalenteri tulossa joka päivälle, jossa on mm tuote-esittelyssä vähän erilainen loimi ja paljon muuta ;)

  http://anselminaskeleet.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 33. http://kouluradoilla.blogspot.fi

  Eli tääl kohta 20v tyttö etelä-savosta ja kirjotan mun uudesta 12v FWB ruunasta,joka tuli mulle pari kk sitten ja kirjotan meidän yhteisestä matkasta kohti kisoratoja ja kehitystä koulupuolella. :)

  VastaaPoista
 34. Waldgeistory

  Blogi kertoo arjesta oman hevosen kanssa, jonka kanssa valmentaudumme kouluratsastuksen saralla ja tavoittelemme ensi kaudella tasaisia ratoja helposta B'stä. Blogiin mahtuu myös muutakin kuin pelkästään hevostelua, satunnaisesti tulee postauksia mm. meidän 7-vuotiaasta seropista, Nellasta. :)

  VastaaPoista
 35. Kiitos kommentoijille kovasti linkittämistään blogeista,
  taas on päästy teidän tähden täyttämään lukulistaani aktiivisilla sekä hienoilla blogeilla, kiitos! :)

  VastaaPoista
 36. https://hevostytonelamaax.blogspot.fi/?m=1

  Blogi kertoo ratsastustunneista, haaveista kisakentille ja arjesta.
  Olen 18 vuotias lähihoitaja opiskelija

  VastaaPoista
 37. http://teamjo.blogspot.fi/

  Esteratsastajan ja uuden hevosensa menosta kertova blogi, jossa taroitus kertoa tarinaa alusta lähtien ja edetä kohti isompia esteratoja.

  VastaaPoista