4. lokakuuta 2016

Pikku hiljaa parempaan päin.

Työtömänä, kahden hevosen sekä kahden koiran omistajana. Mielenkiintoista. Mutta onneksi, kaikki on järjesteltävissä, ja homma pysyy kasassa, vaikka varsinaista työpaikkaa ei olekkaan.
Pari viikkoa jännitetään, ja katsotaan kehkeytyykö pienistä suunnitelman poikasista mitään !

Ruunat ovat liikkuneet nyt jopa päivittäin, kummatkin omalla ns mukavuus alueellaan. Repalla olen ratsastellut, niin maastossa kuin kentälläkin, ja etenkin kentällä huomaa sen jäykkyyden mikä on tullut tässä kevyempänä aikakautena takaisin. Onneksi, pidemmän "pyörittelyn" ja tehtävien ansiosta hevonen vetristyy jo hyvin ratsastuksen aikana.

Tex on liikkunut kevyesti, hyvän mielen rajoissa, suurimmaksi osaksi kentällä maastakäsitellen sekä irtona. Selkä tuntuu jo paremmalta, joten täytyy ottaa taas siitä lämpökamera kuvat, jotta näkee vähän, miltä se oikeasti näyttää. Selkään en kiipeä, enkä laita siloja, ennen kuin tiedän hevosen olevan kunnossa. Ikäväkseni osteopaatti siirtyi viikonlopulta, mutta nyt ollan sovittu uusi aika osteopaatin kanssa, jospa tällä kertaa kaikki natsaisi ! Mielenkiinnolla odotan osteopaattia, ja ajattelin myös kokeilla sitä Repallakin.

Seuraavaksi taitaa olla edessä satulan levennys, sillä mielestäni Repa on saanut jo sen verran massaa, että on aika levittää kohta satulaa enemmän, ennen kuin se alkaa puristamaan liikaa mistään. Toisaalta, mahtava huomata, että ruuna on pikku hiljaa kerännyt lihasta sekä massaa, eikä ole enään niin luisevan kulmikas, kuin mitä tullessaan. Pikku hiljaa hyvä tulee. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti