11. syyskuuta 2016

Muutosten tuulia

Viime viikot ovat olleet todistetusti verta, hikeä ja kyyneleitä. On ollut valmennuksia, varustemuutoksia ja uusia tuulia. Viimeisin suuri muutos oli, että entinen hevoseni Tex, palasi takaisin kotiin. Nyt olen siis onnellisesti kahden hevosenomistaja. Talven tullen, on tehtävä päätös, mitä T kanssa tehdään, mutta seuraavat viikot taitavat ratkaista eniten.

Repa on itsessään ollut todella kiva ratsastaa pitkään, ja olen huomannut sen kanssa pitkien alkuverryttelyiden olevan vain hyväksi. Eräs päivä käytiin melkein tunnin verran kävelemässä maastossa, jonka jälkeen mentiin vielä hetkeksi kentälle ottamaan ravia sekä laukkaa. Hevonen oli täysin erilainen ratsastaa. Vetreä ja hyväntuulinen.
  Ruunan kanssa ollaan nyt käyty myös eri valmentajan koulutunneilla, joista ollaan saatu taas paljon uutta vinkkiä ja näkökulmaa treenaamiseen. Rauhassa eteenpäin, sopii meille paremmin kuin hyvin.  Tämän viikon estevalmennus jäi harmillisesti välistä, sillä loukkasin töissä olkapääni niin, ettei käden nostamisesta tullut oikein mitään. Nyt kuitenkin olkapää alkaa olemaan parempi, ja näin ollen olemme huomenna menossa taas estevalmennukseen.

Molemmat hevoset ovat olleet nyt tyytyväisiä, ollessaan 24/7 ulkona. On tilaa liikkua ja saavat olla toistensa kanssa yhdessä. Päivisin ruunat ovat olleet nyt kolmen muun hevosen kanssa samassa laumassa, jossa Repa on ottanut johtajan paikan.  Kiva, toimiva ruuna lauma, joka on ainakin omistajille iloa, kun hevoset saavat toteuttaa luonnollista laumaeläimen elämää.

Perään vielä parit kuvat kuluneilta viikoilta.
Kuvat itseni ottamia, ystäväni sekä mieheni kuvaamia.

Kouluvalmennus 3.9.

Kouluvalmennus 3.9.

Estevalmennus 31.8.

Estevalmennus 31.8.

Estevalmennus 31.8.

Estevalmennus, 31.8.

8.9.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti