7. elokuuta 2016

Uuden aloitus, aina yhtä haasteellista.


Nämä alkuviikot on menny ihan hurahtamalla. Ruunan kanssa yhteistä taivalta nyt kolmisen viikkoa alla.  Näihin kolmeen viikkoon on kuulunut jo valmennuksia, Vermon Klinikalla käyntiä, kengitystä  sekä iha vaan totuttelua toisiimme.

Vermon klinikalla käytiin reilu viikko takaperin perjantaina, katsomassa suu kuntoon, sekä rokottamassa. Suu piti katsoa siltä varmuulta, kun ratsastaessa ruuna tuntui todella vahvalta, tai siltä että se pelasi koko ajan kuolainta vastaan.  Vermossa katsottiin suu, ja poskihampaissa oli piikkejä. Ennen Vermon reissua kokeilin hackamoreilla menoa, ja niillä ruuna oli paljon parempi ratsastaa, rentoutui ja kuunteli. Kaikki pyynnöt meni vaivatta läpi, eikä ratsastamisessa ollut vaikeutta. Näin ollen, menin myös ensimmäisen estevalmennuksen hackamoreilla, ja tunti meni hyvin. Tietyissä kohdissa on harjoittamista, mutta suurimmat ongelmat taitavat kuitenkin olla ratsastajassa, kuin hevosessa.

Tänään olisi tarkoitus mennä Paimelaan tunnille, ystäväni tallille, sillä sinne tulee valmentaja, joka pitää kouluvalmennuksia. Nyt alustavasti olen pari kouluvalmennusta sopinut, ja katsotaan kenen kouluvalmennuksissa aletaan käymään. Haluaisin kuitenkin käydä niin este- kuin kouluvalmennuksissakin, mutta oikean valmentajan löytäminen on hieman haasteellista. Mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo !2 kommenttia:

 1. Ei kannata käyttää hackamorea jos ei edes osaa laittaa sitä oikein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ensimmäinen suun soittaja ilmestyy. ;) Kyseisen kerran jälkeen vaihdettiin poskihihnat, jonka avulla saatiin hackamorea ylemmäs, oikealle paikalleen. Tuolloin kyllä, myönnän se oli liian alhaalla, mutta eipä ole enään. :)
   Hyvää illan jatkoa ❤️

   Poista